Samouslužno točenje goriva

Obavještavamo cjenjene kupce da benzinska pumpa u centru grada (u ulici Nikole Pašića, preko puta Osnovnog suda) posjeduje jedinstvenu uslugu samouslužnog točenja goriva. U periodu od 00-06h svakog dana mogu točiti gorivo na samouslužnom aparatu po cijeni nižoj za 0,07KM/litru. Samouslužno točenje goriva je trenutno moguće gotovinskim plaćanjem, a u skorije vrijeme će biti omogućeno i platnim bankovnim karticama.

Napomena:  Nije dozvoljeno samouslužno točenje autogasa zbog zakonskih ograničenja.

Kafe aparat – obavještenje

Obavještavamo cjenjene kupce da Benzinska pumpa u centru grada (u ulici Nikole Pašića, preko puta Osnovnog suda) posjeduje samouslužni kafe aparat. Cijena kafe u aparatu je 1KM.

Renovirana benzinska pumpa u srcu Banjaluke

Naša benzinska pumpa novog izgleda, je otpočela sa radom sredinom januara ove godine, u centru grada (u ulici Nikole Pašića, preko puta Osnovnog suda). Radovi su trajali nepuna tri mjeseca, od kraja oktobra 2016. godine. Po završetku radova našim kupcima u novosagrađenom objektu je na raspolaganju kvalitetno gorivo i gas, te širok asortiman mješovite robe, kao i samouslužni aparat za točenje goriva u noćnim satima, bankomat i još različitih dodatnih usluga

Nova benzinska pumpa u srcu Banjaluke

Uskoro, u centru grada, naša benzinska pumpa sa novim izgledom. Krajem oktobra mjeseca počeli su radovi na rekonstrukciji benzinske stanice u ulici Nikole Pašića (preko puta Osnovnog suda). Završetak radova se planira do kraja 2016. godine. Po završetku radova našim kupcima u novosagrađenom objektu će na raspolaganju biti kvalitetno gorivo i gas, kao I širok asortiman mješovite robe, samouslužni aparat za točenje goriva u noćnim satima, bankomat i još različitih dodatnih usluga. Zbog rekonstrukcije objekta u ulici Nikole Pašica, obavještavamo naše vjerne kupce, da gorivo, gas i ostale proizvode mogu sipati na našim objektima u Lazarevu, te u ulici Isaije Mitrovica, kod MUP-a.

Novi imidž vaših starih komšija

Krajinapetrol a.d. je zbog bolje prepoznatljivosti naših poslovnih objekata, te dostizanja viših standarda modernog poslovanja izrađena nova knjiga grafičkih standarda kao i novi logotip firme. Logotip koji u svom simbolu sadži kap sa plamenom na vrhu jasno predstavlja misiju poslovanja Krajinapetrola, da dostavlja samo najkvalitetnije gorivo I gas svojim kupcima. U period kada dodatno investiramo u renoviranje naših prodajnih objekata važno nam je bilo da svi budu vizuelno prepoznatljivi I u skladu sa novim dizajnerskim trendovima koji preovladavaju na globalnom tržištu. Naš prepoznatljivi kvalitet I lokacije nismo mijenjali, I dalje smo tu za vas.

Krajinapetrol u Čelincu krasi novi izgled

Da bismo pružili veći i kvalitetniji nivo usluge u Čelincu smo izvršili potpunu rekonstrukciju objekta. Naši kupci od sada, osim goriva, mogu točiti i auto-gas visokog kvaliteta. Na raspolaganju im je i širok asortiman proizvoda mješovite robe. Na ovaj način opravdali smo povjerenje svih naših komšija, koji nam se iz godine u godinu vraćaju i za svoja vozila žele samo najkvalitetnije gorivo i gas.